
Cukkinis bulgurt készitettem, poré hagymát megpároltam,petruskával,fokhagymával,kaliforniai paprikával,zöldpaprikával,ételízesítővel,kicsi sóval,vegyes borssal,csepp cukorral,és egy nagyobb cukkinit karikáztam bele,majd ezeket összefőztem,vagyis pároltam.Majd a bulgurt kétszeresnél több vizben tettem fel főni,mondjuk egy csésze bulgur,és két és fél csésze viz.15-20 percig főzni,majd lezártam alatta a tüzet,és magára hagytam,majd amikor letelt az idő,összekevertem a zöldségekkel.Hal rudacskákat sütöttem ki hozzá,de mivel én egyáltalán nem veszem a számba halat,mivel többször futottam a gégészetre hal evés után,így azóta semmi pénzért nem eszem halat.És így a tányéromra néhány szelet füstölt pulyka került.Megmondom őszintén,finom lett a bulgur,de legközelebb más formában készítem el,megszerettük,és ezentúl gyakrabban fogyasztjuk,és ráadásul egészséges is!!!Igy a kuszkusz és a bulgur,rendszeres étel lesz a konyhánkban.Már van egy harmadik kiválasztottam is,azt kipróbálom!!!!


Nagyon jol nez ki, bisztos finom is.
VálaszTörlésMég soha életemben nem hallottam a bulgurról. Ezt én is ki fogom probálni. Mivel kuszkuszt se nem csináltam, se nem fogyasztottam, ez lesz az ujdonság a konyhámban. Köszi. Puszi.
VálaszTörlésNagyon finomságokat lehet készíteni belőle!Használni fogom én is rendszeresen a konyhában!!
VálaszTörlésÉn sem ismerem a bulgurt, de biztos finom.
VálaszTörlés