24-én rántott csirke májat sütöttem,és köretnek kuszkuszt.

Posted by Picasa
24-én rántott csirke májat készítettem,kuszkusszal,és salátával.
Előző este beáztattam a májat tejbe,hűtőbe tettem,reggel lecsepegtettem,bepaníroztam,bő olajban lassan sütöttem.
Hozzá kuszkuszt készítettem,póréhagymát megdinszteltem,petruskával,fokhagymával,kaliforniai-és zöldpaprikával,ételízesitővel,só,csipet cukor,színes vegyes borssal,leforráztam a kuszkuszt,majd 10 percig állni hagytam,és amikor megfelelő lett az állaga,hozzákevertem a dinsztelt zöldséget,finom lett és izletes.hozzá a képen látható salátát ettük.
A leves daragaluskás zöldség és csirke aprólék leves volt.aki nem szereti a csirke lábat ne nézze.én szeretem. Jó ebéd volt. Desszertnek volt citromos álom.Szerintem az egyik legfinomabb desszert.

Megjegyzések

  1. Nagyon finomnak látszik ez az ebéd, megkivántam az elkészitését. Régen nem jutott eszembe kirántott csirkemáj. Jó ötlet. Puszi.

    VálaszTörlés
  2. Igen,különösen jól sikerült a sütése.

    VálaszTörlés
  3. Én is készítettem tegnap hagymás sült csirkemájat.Rántva is nagyon finom.
    Köszönöm a viszontjókívánságot.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése