Vasárnap volt egy kis időm,napközben és akkor gyorsan sütöttem,nagyon fincsi lett,vittem be az egyik kedves kolleganőmnek,azt mondta,finom,pont olyan mint ahogy a nővére süt!És ez bizony dicséret,mert elég finnyás.
a tészta: 40 dkg liszt,picur só,fél zacskó sütőpor,legalább 7 kanál porcukor/evő/két tasak vaniliás cukor,vaniliarudas,egy kocka ráma,és egy púpos evőkanál tejföl.amikor összegyúrtam,beteszem a hűtőbe addig amig az almát megsütöm. 2 kg alma,izlés szerint cukor,barna vagy kristály,majd amikor kész és lezártam a tüzet alatta,akkor teszem bele a fahéjat,de most nem sajnáltam!!sütés előtt a tetejét,kockacukros tejjel kenem meg.én alaposan megszórom porcukorral a végén.
a tészta: 40 dkg liszt,picur só,fél zacskó sütőpor,legalább 7 kanál porcukor/evő/két tasak vaniliás cukor,vaniliarudas,egy kocka ráma,és egy púpos evőkanál tejföl.amikor összegyúrtam,beteszem a hűtőbe addig amig az almát megsütöm. 2 kg alma,izlés szerint cukor,barna vagy kristály,majd amikor kész és lezártam a tüzet alatta,akkor teszem bele a fahéjat,de most nem sajnáltam!!sütés előtt a tetejét,kockacukros tejjel kenem meg.én alaposan megszórom porcukorral a végén.
Biztos nagyon finom lehtet, mert nagyon guszta:) Nagyon szeretem
VálaszTörlésKöszi Mária.
VálaszTörléstényleg finom lett,persze nem mindig sikerül,van amikor csak jó.attól függ milyen az ember napja.
Így finom, kevés tészta és sok alma!
VálaszTörlés