Piroska-receptesfüzetéből!!

Piroska-receptesfüzetéből!!

2010. május 30., vasárnap

sült tarja,petrezselymes burg.sült ananász karikák.

Sült tarját,petruskás burgonyát,sült ananász karikákkal,bármikor meg tudnám enni.mert szeretem.A húst alaposan befüszereztem,jól megkentem olivaolajjal,egy napig állt a hűtőben,majd megpiritottam mindkét oldalát,utána tettem be a sütöbe,pezsgőt öntöttem alá,majd ásványvizet,és 4 óra hosszat sütöttem,letakarva,egy mélyebb lábasbanEz egy,1 kilós tarja volt.igy vékonyan szeletelve szeretem.Az ananász karikákat oliva olajban,barma cukorral meg sütöttem egy teflon serpenyőben.
Posted by Picasa

1 megjegyzés:

  1. Kedves Piroska, ezt a receptet egészen biztos, hogy el fogom készíteni.
    Köszi:)

    VálaszTörlés