Csokoládés-diós ostya!

Ma még mindig nem azt a süteményt készítettem el amit terveztem,mivel még volt egy csomag ostyám,és nem szeretném kidobni.kb.két hónap van még a szavatosságából,így még addig kell felhasználnom amíg friss.
 Az ostya krém elkészítése gyors!

Hozzávalók:
2 egész tojást 20 dkg kristálycukorral és két evőkanál kakaóval jól kikevertem és felfőztem.Ezután10 dkg margarint és 20 dkg diót adtam hozzá,alaposan kikevertem,előbb a vajat tettem bele elkevertem amíg beleolvadt,majd hozzá kevertem a diót, rákentem az ostyalapokra,majd pihentettem!
A krém az ostya papíron volt.

Ebédre cukorborsó főzeléket ettünk,de mi legyen a vacsora, na,legyen pizza,mindig van saját dagasztású pizza tésztám a hűtőben,így csak elő kell venni,felenged valamit rápakolni,sütő és kész a vacsora.


Megjegyzések

  1. Olyan jól néz ki az ostya, hogy nem várom meg, amíg én is ehetek belőle. Nekem is van egy csomag, bár én mindig a fagylalt mellé eszem, de most süti lesz belőle.:)) puszi.

    VálaszTörlés
  2. A pizza is nagyon jól néz ki abban a tepsiben-:)

    VálaszTörlés
  3. Ez az ostyakrém recept jó, én is szoktam kipróbálni recepteket az élelmiszer csomagolókról.
    A pizza gyorsan összedobható bármelyik étkezésre.

    VálaszTörlés
  4. tücsi!
    És az ostya finom is,jó ez a krém!
    A pizza tésztát Tőled tanultam!!!puszi!

    VálaszTörlés
  5. marisz57!
    Igen jó kis krém!
    Azért jó a pizza,mert gyorsan elkészíthető,és változatosan.Szeretjük!

    VálaszTörlés
  6. Kislány koromban a kedvencem volt az ilyen ostya krémmel. Aztán egyszer olyan sokat ettem belőle, hogy sok-sok évig rá se tudtam nézni:) De most kellemes érzést keltett a látványa:))

    VálaszTörlés
  7. De sok(féle) ostyás sütéményt ettem gyerekként, azóta nem is hallottam felőlük, pedig milyen jópofák ;-)

    VálaszTörlés
  8. Ezzel az ostyával levettél a lábamról!:)Isteni finom lehet!Szeretem az ilyet!Én legutóbb mogyorókrémmel töltöttem meg egy csomag ostyát,az sem volt semmi,de a Tiéd még jobb!

    VálaszTörlés
  9. Roza!
    Nagyon finom lett,én nem sokszor ettem,talán kétszer,de akkor sem sikerült,mert puha lett nagyon.De ez most jó lett nagyon.

    VálaszTörlés
  10. Anazar!
    Max bolti nápolyit ettem,de házi töltésűt nem,nálunk nem volt divat,jó pár évtizede készítettem először,de az nem sikerült,gumi lett,de ez isteni !Egy újszülöttnek ugye.....!:):)Már hogy egy régi"újszülöttnek"!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése