Sárgarépás tócsni-csirekmájjal-és csirkemellel!

Volt csirkemájam és csirkemellem,beáztattam tejbe egy egész éjszakára,másnap alaposan leszűrtem,csirkemellet kicsit megpofozgattam,majd besóztam,kicsit hagytam állni a sóban,a májat is besóztam,nem lett kemény!!!majd olívaolajban megpirítottam,felengedtem vízzel,megfűszereztem,borssal,ételízesítővel,dobtam bele pritamin paprikát,és kicsi sárgarépát, amit meghagytam a tócsniból,egy darabot,majd alaposan megpároltam,addig amíg nem lettek teljesen puhák,és a végén lesütöttem "zsírjára".majd felszeleteltem.
Köretnek sárgarépás-burgonyás joghurtos-kefires tócsnit sütöttem hozzá.
2 db közepes burgonya,1 nagyobb sárgarépa,1 kefir egy joghurt,1 tojás,só,egy kevés frissen őrölt bors,és annyi liszt amennyit elbír,hogy ne legyen kemény,óvatosan a liszttel,mert a sárgarépa nem olyan mint a cukkini.
Még hidegen is finom volt,sőt még jobb is mint melegen,legalábbis nekem!!!Jobb szeretem a hideg ételt,mint mondjuk a forrót!!!Hidegen kovászos uborkával ettem!!!

Megjegyzések

  1. Nagyon jól hangzik:) Igazából még a szénhidrát-szegény diétámba is belefér:)

    VálaszTörlés
  2. Ettől biztos én sem hízok el!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finom!!!És egészséges is, nekem nem is kellene mellé hús, csak kovászos uborka:)

    VálaszTörlés
  4. Mennyi napfény van ebben a menőben! :) Sárgarépás tócsni még nem került a közelembe, de listára teszem, mert tetszik az összkép, amit készítettél (ízben is :D)!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése