Ma is elviselhetetlen meleg volt!!




Nagyon korán keltem,mert gyorsan és gyors ebédet készítettem, sonkás tésztát,40 dkg főtt tarját ledaráltam, 3 dl tejszínnel összekevertem, megborsóztam,nem sóztam mert ugye a tarja egyébként is sós már, 40 dkg fodros kockát kifőztem,sós kissé olajos vízben,majd olívaolajjal kibélelt edénybe kiszedtem,ráöntöttem a tejszínes tarját,jól összemelegítettem,alaposan,és már ehető is lett volna,ha nem reggel van. gyorsan elmosogattam,majd készítettem eper fagyit,mert mégis csak az a legfontosabb ebben a hőségben,volt egy doboz mirelit eprem.

Egy 30 dkg-os mirelit eper, 2 doboz Danone igazi epres joghurtot,2 dl tejszín,és porcukor ízlés szerint.
Leturmixoltam a gyümölcsöt a tejszínnel,joghurttal cukorral,majd fagylaltgépbe tettem.és kb.20 perc alatt kész lett,tele lett a fagylaltgép,dobozba tettem,majd irány a hűtő!!!!Majd néhány óra és jól lehűtöttem magam vele,többször.Holnapra is van még!!!! Mert holnap még melegebb lesz!!!!
Még meddig?????? könyörgöm!!!meddig???? ELÉG legyen a hőségből!!!!!!!!!!!!
Eper fagyiból sosem elég.

Megjegyzések

  1. Én is kérek a fagyiból. Köszönöm:):):)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg elviselhetetlen a hőség, de jól megoldottad a konyhai munkát kora reggel. Finom ebéd, utána eperfagyi... hát kell ennél több?
    Na jó, egy kis lehűlés ránk férne :)!!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mária!!!!!Holnap is korán indulok ki a konyhába,csak semmi fakszni!!!és remélem bejön a meteorológiai jelzés, miszerint jön a hűvösebb időjárás!!!!:):):)

    VálaszTörlés
  4. Tücsi!!! nyisd az ablakot küldöm a fagyit!!!!

    VálaszTörlés
  5. Kedves,Melli!
    Szeretnék egy tál fagylaltot! Fantasztikusan néz ki!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Maya!!!

    Nagyon szívesen,a következőből,mert ez már elfogyott!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése