Piroska-receptesfüzetéből!!

Piroska-receptesfüzetéből!!

Piroska receptesfüzetéből

Piroska receptesfüzetéből
nyár 2016.

2011. június 25., szombat

Kovászos uborka,petruskás zelleres burg.

Tulajdonképpen nem akartam betenni,mert ugye,egy egyszerű petruskás burg.kit érdekel,hát megmondom őszintém engem!és arra gondoltam hát csak jöjjön,,ha egyszer ezt ettük,főztük akkor itt a helye!!!Nem kell mindig kaviár!!!:):):):):)Az élet is ilyen egyszerű mint ez a tányér petrezselymes zelleres burgonya,csak mi emberek bonyolítjuk meg mindig nagyon.Nem kell hozzá más csak,olíva olaj, burgonya,petrezselyemzöld,zeller zöld,só,és némi ételízesítő.Bocs,most csak ennyire tellett!!!!
Tulajdonképpen a petrezselymes burgonyát csak úgy egymagában is szeretjük,de kovászos uborkával ugye,azért mégis más.Na de miután kifogyott az ezt megelőző adag,így kénytelenek leszünk megvárni amíg a következő adag megérik.Most van két és fél napos,de még három vissza van,és még néhány,mert amikor leszedem róla a kenyeret,akkor ugye még nem egészen jó,és még mindig várni kell 1-2 napot!!na ezért kell többet elraknom,mert szegény időigényes,és gyorsan fogy!!!

4 megjegyzés:

 1. Most ráébresztettél, hogy itt az ideje kovászos uborkát érlelni. Hogy ez nem jutott eszembe?????Milyen melegek voltak!!
  A petrezselymes burgonyát mi is nagyon szeretjük. Még magában is.Na de koviubival...........

  VálaszTörlés
 2. Teljesen igazad van!:) Nagyon is finom tud lenni az a burgonya!:)

  VálaszTörlés
 3. Tücsi,még nem késő,lesz még meleg nagyon is,sajnos!!de majd ennék az ubidból!!!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Roza!!! Ugye? és egyébként is én nagyon szeretem a burgonyát! minden formában!!!

  VálaszTörlés