Piroska-receptesfüzetéből!!

Piroska-receptesfüzetéből!!

2011. június 25., szombat

Kovászos uborka,petruskás zelleres burg.

Tulajdonképpen nem akartam betenni,mert ugye,egy egyszerű petruskás burg.kit érdekel,hát megmondom őszintém engem!és arra gondoltam hát csak jöjjön,,ha egyszer ezt ettük,főztük akkor itt a helye!!!Nem kell mindig kaviár!!!:):):):):)Az élet is ilyen egyszerű mint ez a tányér petrezselymes zelleres burgonya,csak mi emberek bonyolítjuk meg mindig nagyon.Nem kell hozzá más csak,olíva olaj, burgonya,petrezselyemzöld,zeller zöld,só,és némi ételízesítő.Bocs,most csak ennyire tellett!!!!
Tulajdonképpen a petrezselymes burgonyát csak úgy egymagában is szeretjük,de kovászos uborkával ugye,azért mégis más.Na de miután kifogyott az ezt megelőző adag,így kénytelenek leszünk megvárni amíg a következő adag megérik.Most van két és fél napos,de még három vissza van,és még néhány,mert amikor leszedem róla a kenyeret,akkor ugye még nem egészen jó,és még mindig várni kell 1-2 napot!!na ezért kell többet elraknom,mert szegény időigényes,és gyorsan fogy!!!

4 megjegyzés:

 1. Most ráébresztettél, hogy itt az ideje kovászos uborkát érlelni. Hogy ez nem jutott eszembe?????Milyen melegek voltak!!
  A petrezselymes burgonyát mi is nagyon szeretjük. Még magában is.Na de koviubival...........

  VálaszTörlés
 2. Teljesen igazad van!:) Nagyon is finom tud lenni az a burgonya!:)

  VálaszTörlés
 3. Tücsi,még nem késő,lesz még meleg nagyon is,sajnos!!de majd ennék az ubidból!!!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Roza!!! Ugye? és egyébként is én nagyon szeretem a burgonyát! minden formában!!!

  VálaszTörlés