Tegnap kevertem!


Tegnap is mint mindig,nagyon kevés időm volt,igy nem nagyon tudok bonyolult dolgokra időt szakítani.Ebédre pároltam sok poré hagymát,petruskával, kaliforniai paprikával,zöldpaprikával,bors,só,ételízesítő,fokhagyma, főztem ki kuszkuszt,ugye mert hogy percek alatt megvan, ütöttem két tojást a zöldségekre,majd a kettő anyagot összepárosítottam,és mondhatom nagyon jó lett,meglepődtem magam is,gondoltam na ezt a
kutya sem eszi meg,de szerencsére tévedtem,de miután a hagyma dominált benne,hú gondoltam,nagyon gyorsan ki kell kevernem valami sütit,ami egy kicsit ellensúlyozza a zöldségeket. Vettem elő egy negyed kilós túrót,negyed doboz mascarponém volt az előzőből,egy activia joghurtot,egy egész tea vajat,cukrot 2 eldobható pohárral,lisztet szintén 2 eldobható pohárral,2 egész tojást,vaniliás cukor,sütőpor,szódapor,egy fél narancs leve,egy kis tej.
A cukrot vaniliás cukrot,a két egész tojást felvertem alaposan,hozzáöntöttem lassan az olvasztott teavajat,felvertem azzal is,majd bele a mascarpone,keverés,bele a joghurt nem az egész,valamennyi kimaradt,majd bele a túró,kis tej,és bele a sütőporos szódaporos liszt,összekevertem és belecsavartam egy fél narancs levét is,azzal is összekevertem,majd sütőpapiros tepsibe öntöttem,és egész lassú tűznél sütöttem,olyan lett mintha rizskoch lenne.finom lett,könnyű és ízletes.Bármivel ehető.lekvár,tejszín,öntet stb.így aztán mégis lett gyorsan valami süti,majd irány a fürdőszoba,és már mehettem is a próbára.Remélem nem hagytam ki semmit.Nem nagy cucc,de finom!

Megjegyzések

  1. Ez nagyon finom, ki fogom próbálni. Az egyszerű és gyors dolgok is finomak. Akinek nincs ideje igyekszik valami finomat és gyorsat készíteni. Magam is így vagyok vele.
    Üdv. Mrita

    VálaszTörlés
  2. Köszi kedves Mrita!valóban kevés időm van,és így nem érek rá szöszölni,meg alkotni.majd a nyáron amikor szabad leszek!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik. Én is törekszem, hogy hamar elkészülő ételeket főzzek:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Mellissina2!
    Nézz be hozzám légyszives, egy díjat szeretnék továbbadni Neked!
    Üdv: Roza

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése