Piroska-receptesfüzetéből!!

Piroska-receptesfüzetéből!!

Piroska receptesfüzetéből

Piroska receptesfüzetéből
nyár 2016.

2011. április 16., szombat

Vadas galuskával.

Ma vadast ettünk,az első lépés, a húst lepirítani,majd a zöldségeket apró kockára vágni,feltenni főni,a hússal együtt, sózni,borsózni,puhára főzni mindent,majd amikor ez megtörtént,akkor kivenni a húst,addig letakarni,majd a zöldségeket összetörni,ki mivel szereti,turmix,vagy kézzel,mi burgonya törővel,habarást készíteni,tejföl,tej, liszt,minden a mérettől függ,majd felöntöm vízzel az összetört zöldséget és ezt habarom be,majd ízesítem mustárral,citromlével,némi cukorral,alaposan de óvatosan összefőzöm,megkóstolom,és ha megfelelő az ízesítés,lezárom a gázt.Majd hagyom állni.A sűrűsége egyéni!!!! Óriás galuskát szaggattam hozzá,deszkán,mert ez volt a könnyebb megoldás.Finom lett,a vadast csak így szeretjük.Ja a hús most marhalábszár volt,és vaj puha lett.Remélem nem hagytam ki semmit.

7 megjegyzés:

  1. Thank you for visiting my blog and leaving a kind comment. You have a very delicious blog! Blessings, Catherine

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta! Imádom a vadast!! Galuskával még nem készítettem, de nagyon jó ötlet :))!!

    VálaszTörlés
  3. vagy spagettivel. ez kimaradt az előbb. De nagyon jól néz ki az a vadas..............

    VálaszTörlés
  4. Szeretem a vadast, én makarónival szoktam készíteni, de jó ötlet a galuska.

    VálaszTörlés
  5. Apetisant! multumesc de vizita pe blogul meu!
    O saptamana placuta!

    VálaszTörlés