Rántott kelkáposzta.

Hozzávalók:
80 dkg kelkáposzta,
15 dkg gomba,
1 kis fej hagyma,
fél csomó petrezselyemzöld,
3 tojás,+1 evőkanál szójapehely,
1 késhegynyi őrölt bors,
8 dkg liszt,
15 dkg zsemlemorzsa,
3 dl olaj,só

Elkészités:
A nagy levelű kelkáposztát megmossuk,
és sós vizben megfőzzük.
Leszűrjük,leveleit szétszedjük,konyharuhán szétteritjük.
A gombát apróra vágjuk,hagymával együtt,olajban
zsirjára piritjuk.
Megsózzuk,megborsozzuk,kevés petrezselyemzölddel
meghintjük és tojással rántottaszerüen megsütjük.
A tojásos gombát elosztjuk a kettesével kiteritett káposztaleveleken,
majd felcsavarjuk.
A kelkáposztaroládokat az ismert módon bundázzuk,
forró olajban kirántjuk!!!!
Majonézes burgonyasalátával tálalatjuk!!!!
Jó étvágyat!!!!!!!!!!!

Megjegyzések