Tramisú.

tejszinhabbal,és anélkül.Babapiskótából szoktam késziteni,és pudingból,mivel a puding könnyebben emészthető.nekünk.Megfőzöm a pudingot,1 liter tej,2 zacskó vaniliás pudingpor,de szerintem fözött krémböl is lehet,még jobb,pl.hólabdának a fözött krémje,vagy a havasi krémesé.
meglocsolom a piskótákat az izesitett kávével,cukor,rum,vagy konyak,majd lerakom egy porcelán tálba(vagy jénai),rétegezem,amig elnem fogy,a tetejére krém,majd megszorom kakaóval.24 órára hütöben,amig összeérik.Tálaláskor tejszinhab,gyümölcs,vagy akár fagylaltot is kinálhatunk hozzá.Jó étvágyat.gyors és finom!!!!
A havasi krémest hamarosan elkészitem,mert azt mindenkinek meg kell kóstolnia,és képet is teszek be,recepttel együtt.
Posted by Picasa

Megjegyzések