A második fogást a csirke többi részéből készitettem,a két egész combot,a két szárnyát,és a lecsontozott mellét,alaposan befüszereztem, csirke füszerrel,még szórtam rá némi ételizesitőt,és sót,hagytam érni,majd megtisztitottam négy közepes burgonyát,félbe vágtam,besóztam,majd egy kiolajozott/olivával/tepsibe helyeztem a húst,és körbe raktam a burgonyát,majd főztem még hozzá burgonyapürét.két és félórát sütöttem,fólia alatt,majd leszedtem a fóliát,és pirosra sütöttem,a képen ez a mellehúsa,nagyon puha és porhanyos lett.jót ettünk.Majd később sütöttem finom szilvás lepényt.
Nagyon finomat főztél, szívesen ebédeltem volna nálatok.
VálaszTörlésTuti hogy porhanyos volt a husid ennyi sütés után.(talán vén tyúk volt????)
Nem volt vén,rántani való csirke volt,de én mindig sokáig sütöm,vizzel felöntöm,letakarom,sűl-sűl.majd lepiritom.
VálaszTörlés