Hozzávalók:
32 dkg száraz hosszú metélt,
30 dkg darált sertéshús,
hagyma,fél csomó petrezselyemzöld,
1 zöldpaprika,
2 paradicsom,
1 késhegynyi örölt bors,
2 evőkanál olaj,
1 dcl tejföl,só
Elkészités:
Finomra vágott,hagymás olajban a darált húst zsirjára piritjuk
kevés vizet aláöntve,fedő alatt megpároljuk.
Sóval, borssal,finomra vágott petrezselyemzölddel füszerezzük.
Beletesszük a kiskockára vágott zöldpaprikát és a magtalanitott paradicsomot.
Még egyszer átpiritjuk.
A sós vizben kifőzött,leszürt tésztát összekeverjük a raguval.
Tálaláskor tetejét meglocsoljuk tejföllel.
Jó étvágyat!!!!!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése