Hosszú metélt kertiraguval.

Hozzávalók:

32 dkg száraz hosszú metélt,
30 dkg darált sertéshús,
hagyma,fél csomó petrezselyemzöld,
1 zöldpaprika,
2 paradicsom,
1 késhegynyi örölt bors,
2 evőkanál olaj,
1 dcl tejföl,só

Elkészités:

Finomra vágott,hagymás olajban a darált húst zsirjára piritjuk
kevés vizet aláöntve,fedő alatt megpároljuk.
Sóval, borssal,finomra vágott petrezselyemzölddel füszerezzük.
Beletesszük a kiskockára vágott zöldpaprikát és a magtalanitott paradicsomot.
Még egyszer átpiritjuk.
A sós vizben kifőzött,leszürt tésztát összekeverjük a raguval.
Tálaláskor tetejét meglocsoljuk tejföllel.
Jó étvágyat!!!!!

Megjegyzések